Hemsida & Webbshop


Nu är det din tur att investera i en webbplats som arbetar för dig 24/7 och hjälper ditt företag att växa, samtidigt som den frigör tid för företagets kärnverksamhet. Jag leder dig hela vägen från start till mål och hjälper till med allt från strategiska beslut och planering till design och teknisk implementation.

Hemsida i WordPress

Omvandla fler besökare till kunder och frigör tid med en hemsida designad för ditt företag.

Design & Innehåll
Teknik & Strategi
Planering & Kommunikation

Tid: 2-3 veckor

Pris: 25 000 kr + moms

Webbshop i WooCommerce

Automatisera och öka din försäljning med en webbshop optimerad för konvertering.
Design & Innehåll
Teknik & Strategi
Planering & Kommunikation

Tid: 3-4 veckor

Pris: 35 000 kr + moms

Vill du ha en webbplats som omvandlar besökare till kunder?

Process

1. Konsultationsmöte

Vi möts digitalt för att diskutera företagets behov, målgrupp, webbplatsens syfte och dina förväntningar. Efter mötet tar jag fram ett lösningsförslag innehållande en teknisk specifikation och en offert. Förslaget bearbetas tills alla är nöjda och efter godkännande är vi redo för nästa steg.

2. Informationsarkitektur

För att underlätta arbetet med att ta fram innehållet för sajten brukar vi först kika på informationsarkitekturen och sätta sajtens struktur. Utifrån behovsanalysen tar vi en närmare titt på vilken information som behövs och hur den bäst organiseras på sidan.

3. Innehåll

Det är nu dags att ta fram sajtens innehåll, d.v.s. de texter och bilder som ska finnas på din nya webbplats. Oavsett om du själv gör jobbet eller om uppdraget genomförs av en extern resurs så tillhandahåller jag stöttande guider och finns tillgänglig för frågor. När texter, bilder och annat material till sajten är klart är vi redo att gå in i nästa fas.

4. Designskisser

Nu drar projektet igång på riktigt! Utifrån behovsanalysen, företagets visuella identitet och det innehåll som förberetts tar jag nu fram skisser på sajten för desktop och mobil. Vi bearbetar skisserna tills du är helt nöjd, vilket brukar kräva 1-2 revideringar.

5. Teknisk implementation

När skisserna är godkända påbörjas den tekniska implementationen. Jag installerar WordPress och de verktyg som behövs för att uppnå sajtens syfte. Jag bygger även upp struktur och design och lägger in det innehåll du har försett mig med. Slutligen testas sajten igenom med fokus på användarvänlighet och prestanda.

6. Lansering

Nu är den stora dagen äntligen här! Allt du behöver göra är att öppna en flaska bubbel, luta dig tillbaka och njuta av att se din nya webbplats gå live. Jag sköter allt tekniskt jobb med servrar, domäner, 301:or osv.

Vanliga frågor

Vi bestämmer tillsammans vem som ansvarar för framtagande av texter och bilder. Oftast är detta något som företaget själv gör med hjälp av mina guider, men jag har också ett fint partnernätverk med duktiga copywriters och fotografer som vi kan nyttja.

Om ditt företag inte redan har en visuell identitet så rekommenderar jag att en sådan tas fram innan arbetet med hemsidan påbörjas. Jag har ett fint partnernätverk med duktiga grafiska formgivare som kan vara behjälpliga.

Ja, jag bygger alltid webbplatser som enkelt ska kunna administreras utan stor teknisk kunskap.

När offerten är signerad så skickar jag en förskottsfaktura på 50 procent av beloppet. Fakturan ska betalas 30 dagar efter dess utfärdandedatum, dock senast dagen innan projektet påbörjas. De sista 50 procenten faktureras i samband med att den nya sajten överlämnas.

Absolut! Jag erbjuder olika paket för underhåll och support så att du kan fokusera på företagets kärnverksamhet. Läs mer här.

WordPress är världens mest använda CMS (innehållshanteringssystem) och över en tredjedel av världens sajter är byggda med WordPress som grund. WooCommerce är den populäraste e-handelsmotorn för WordPress. Fördelen med Worpress och WooCommerce är att systemen erbjuder stor flexibilitet både vad gäller funktion och design, vilket tillåter företag att växa. Lösningen är användarvänlig och i och med dess popularitet så är det lätt att hitta webbdesigners och byråer som kan hjälpa till.

Låt oss jobba tillsammans!

Denna hemsida använder kakor för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet. Här kan du läsa mer om hur kakorna används.