Referenser

Corso Studios

Inredningsarkitekt

Corso Studios behövde en samlingsplats online för deras tre studios. Målet är att inspirera besökare med bilder på vackra och funktionella hem och att uppmuntra till att ta kontakt eller besöka dem på plats i Göteborg. Lösningen blev en stilren och minimalistisk WordPress-hemsida.

Corso Studios
Webbplats för Vackrare

Vackrare

Hudvårdsterapeut

Vackrare behövde hjälp med design och teknisk implementation av deras nya hemsida och webbshop i WordPress och WooCommerce. Målet är att besökare enkelt ska kunna ta del av information om och boka salongens behandlingar. Besökare kan även köpa salongen produkter online i webbshopen.

Hästkonst

Hästtavlor och fotokonst

Hästkonst är min egen webbshop som är byggd i WooCommerce. Shopens minimalistiska design låter de fina fotografierna ta plats och kunderna lotsas smidigt genom hela köpflödet.

Webbplats för Hästkonst
BBM Fasad

BBM Fasad

Fasadrenovering i Stockholm

BBM Fasad hade en gammal WordPress-hemsida som inte längre gick att uppdatera och behövde hjälp med att modernisera både teknik och design och att optimera hemsidan för konvertering. Lösningen blev en lättnavigerad hemsida med fokus på att omvandla besökare till kunder.

Alingsås Djursjukhus

Smådjurssjukhus

Alingsås Djursjukhus var i behov av nya moderna WordPress-hemsidor åt sina fem djurkliniker så att djurägare enkelt kan hitta informationen de eftersöker. För att underlätta för både klinikerna och deras patienter implementerade jag även ett bokningssystem, så att bokningar enkelt kan göras direkt online.

Alingsås Djursjukhus
Social Zense

Social Zense

Digital marknadsföring

Social Zense behövde hjälp med en ny moderniserad och mobiloptimerad version av sin gamla WordPress-hemsida. Vi lade även till funktionalitet för två språk så att både svenska och engelska versionen enkelt kan administreras från samma WordPress-installation.

JoyEducation

Utbildningskoncern

JoyEducation behövde hjälp med en modern hemsida som informerar om koncernens olika aktivitetsområden och länkar vidare till respektive dotterhemsida (varav Gymnasieakademin ovan är en av dem). Lösningen blev en hemsida byggd i WordPress med liknande designkänsla som koncernens övriga hemsidor.

JoyEducation

Gymnasieakademin

Skola i Göteborg

Gymnasiakademin var i behov av en modern och lättnavigerad hemsida där man enkelt skulle kunna hitta information om deras olika program och anmäla sitt intresse. I samarbete med marknadsavdelningen på JoyEducation designade och byggde jag den nya hemsidan i WordPress.

Nyfiken på hur vi kan jobba ihop?

Denna hemsida använder kakor för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet. Här kan du läsa mer om hur kakorna används.