Referenser

Hästkonst

Hästtavlor och fotokonst

Hästkonst är min egen webbshop som är byggd i WooCommerce. Shopens minimalistiska design låter de fina fotografierna ta plats och kunderna lotsas smidigt genom hela köpflödet.

Webbplats för Hästkonst

Gymnasieakademin

Skola i Göteborg

I samarbete med marknadsavdelningen på JoyEducation designade och byggde jag Gymnasieakademins nya moderna WordPress-hemsida.

Studio Oxfort

Smyckesdesigner

Studio Oxfort hade tidigare endast bedrivit försäljning via Instagram och ville hitta en lösning som på ett automatiserat sätt kunde hantera köp online. Jag hjälpte till med design och implementation av en webbshop i WooCommerce.

Lanseras i höst.

Webbplats för Studio Oxfort
Webbplats för Vackrare

Vackrare

Hudvårdsterapeut

Vackrare var i behov av en ny modern hemsida i WordPress som de enkelt skulle kunna uppdatera på egen hand. De ville också på egen hand koppla på en webbshop i WooCommerce, så där hjälpte jag till med installationen.

Lanseras i höst.

Corso Studios

Inredningsarkitekt

Åt Corso Studios designade och implementerade jag en minimalistisk och stilren hemsida i WordPress. 

Lanseras i höst.

SIA

Ideellt community

SIA var i behov av en hemsida de enkelt skulle kunna administrera på egen hand. Hemsidans syfte är att informera medlemmar och samarbetspartners om organisationens arbete samt kommande aktiviteter. 

Sofie's Bubble

Personlig portfolio

Åt Sofie’s Bubble designade och byggde jag en enkel personlig portfolio i WordPress som låter fotografierna hamna i fokus.

Nyfiken på hur vi kan jobba ihop?

Denna hemsida använder kakor för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet. Här kan du läsa mer om hur kakorna används.