Andréa

Hej, jag heter Andréa!

Jag är en driven, kreativ och organiserad pixelperfektionist. Andra människors glöd inspirerar mig och jag älskar att få vara en del av passionsdrivna företags tillväxtresa. 

Pixelperfektionist
Problemlösare
Effektiv
Kommunikativ
Organiserad
Extrovert

Efter att i alla år ha uppmuntrat människor i min omgivning att hitta sin egen väg och följa sina drömmar bestämde jag mig till slut för att satsa heltid på min egen. Målet är att kombinera mitt intresse för teknik och skapande med att bidra till en bättre värld genom att hjälpa passionsdrivna och hållbara företag med sin digitala närvaro.

Jag har drivit projekt så länge jag kan minnas. Det började med flygplan byggda av överblivet trä när jag var fyra, fortsatte till magasin designade i Word när jag var tio och vidare till webbdesign i tidiga tonåren.

Redan som 14-åring började jag bygga hemsidor åt andra och som 17-åring startade jag mitt första företag. I samma veva upptäckte jag WordPress och det var kärlek vid första ögonkastet.

Under mer än tio års tid drev jag företaget vid sidan av studier och andra jobb, för jag hade svårt att tro att det skulle vara möjligt att leva på något som är så roligt. Idag vet jag bättre.

Min nyfikenhet och vilja att veta allt har gett mig en gedigen kunskapsbredd som gör att jag kan stötta dig hela vägen genom webbprojektets alla delar: strategi, design och teknik.

Så, vad säger du... Ska vi jobba tillsammans?

Denna hemsida använder kakor för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet. Här kan du läsa mer om hur kakorna används.