Andréa

Hej, jag heter Andréa!

Jag är en driven, kreativ och organiserad pixelperfektionist. Passionsdrivna människors glöd inspirerar mig och jag skulle älska att få vara en del av ditt företags tillväxtresa.

Pixelperfektionist
Problemlösare
Effektiv
Kommunikativ
Organiserad
Extrovert

Hur hamnade jag här?

Så länge jag kan minnas har jag varit den som driver projekt. Det började med flygplan byggda av överblivet trä när jag var fyra, fortsatte till magasin designade i Word när jag var tio för att utvecklas vidare till webbdesign i den tidiga tonåren.

Steget till att driva eget

Redan som 14-åring började jag bygga hemsidor åt andra och som 17-åring startade jag mitt första företag. I samma veva upptäckte jag WordPress och det var kärlek vid första ögonkastet. Sedan dess har vi utvecklats sida vid sida, WordPress och jag.

Under mer än tio års tid drev jag företaget vid sidan av studier och andra jobb. Men efter att ha uppmuntrat andra i min omgivning att satsa på sin egen väg i alla år, så var det dags för mig att göra det samma!

Två av mina främsta egenskaper är min nyfikenhet och min vilja att förstå hur saker och ting hänger ihop. Drivet som det medför har gett mig en gedigen kunskapsbredd som gör att jag kan stötta dig hela vägen genom webbprojektets alla delar: strategi, design och teknik.

Visio(o)n

Jag vet vilken potential en hemsida har att verkligen hjälpa företag att automatisera sitt arbete, driva in fler kunder och bygga förtroende för varumärket (min egen hemsida är ett gott exempel på detta!). Genom att både erbjuda min expertis rent praktiskt och i form av webbkurser vill jag hjälpa passionsdrivna företagare att lyckas online!

Låt oss jobba tillsammans!